Inici > Notícies sobre Mobles > Decoració > Com triar mobles de bebè adequats?

COM TRIAR MOBLES DE BEBÈ ADEQUATS?

06
SET
2017

Imatge de la notícia Com triar mobles de bebè adequats?

L'arribada d'un bebè és un dels moments més esperats d'una parella. I és que tenir un bebè és una gran responsabilitat, però alhora una alegria per tota la felicitat que proporciona. Un bebè, a més, també implica l'aparició de canvis en el nostre estil de vida i nous costums. Un exemple d'aquests canvis és la remodelació de la casa i l'elecció de mobiliari de bebè que hem d'estudiar amb antelació perquè s'adaptin al nostre estil, i sobretot al més petit de la casa.


L'antelació i previsió són els nostres millors aliats a l'hora de decorar la seva habitació i escollir mobles de bebè adequats al nostre estil i habitació. I és que existeix una gran gamma de mobiliari de bebè, que si el canviador, que si el bressol de bebè o la cadireta, tot és nou per als pares, especialment, els novells. O sigui que ja saps si estàs buscant mobles per a bebè aquest article és per a tu. A continuació, t'explicarem tots els detalls per triar els mobles de bebè que millor s'adaptin a tu.

 

Índice de contenidos

  1. Com escollir el color del mobiliari de bebè?
  2. Mobles per a bebè. Què necessito?
  3. El bressol de bebè, el moble principal

 

Com escollir el color del mobiliari de bebè?

La típica pregunta que li solen fer als pares és que prefereixes tenir, un nen o una nena. La veritat és que és igual el que vingui sempre que neixi forta i sa, el mateix succeeix amb la decoració i el mobiliari de bebè. Convé recalcar que és valuós donar-li aquest toc diferent perquè els mobles encaixin en el teu estil i siguin alhora divertits i agradables a la vista.

 


El més important del mobiliari per a bebè és encertar amb el color.  Ha de combinar amb les parets i la resta dels elements de l'habitació. L’ elecció ha d'estar basada en el teu estil i la composició de materials del moble, i sobretot, del bressol. El més possible és que el bressol de bebè o el moble bressol siguin de fusta, és important el seu color ja que és el moble principal i la resta de l'estada gira entorn d'ell.


Una idea és optar per bressols de bebè de color neutre ja que  permeten jugar amb la resta del mobiliari. Una altra opció és escollir combinacions en dos colors, blanc i malva, negre i blanc. Per a això, l'ideal és que un d'ells sigui el blanc, l'altre ho deixem a la teva elecció encara que et recomanem el vermell, el verd i el blau. Comptar amb un element en diversos colors et permet adaptar la resta dels mobles per a bebè en el mateix color o fins i tot adoptar tonalitats diferents.


En el cas de la resta de mobiliari, l'ideal és que les portes i calaixos estiguin a joc. També pots optar per incorporar tiradors diferents per donar-li més colorit als mobles de bebè. Aconseguir estimular la imaginació del teu bebè és important per al seu creixement, per això, et recomanem pintar les parets a joc i utilitzar tons pastissos en els mobles, especialment, durant els primers anys del petit. Recorda, els colors pastís aporten serenitat, donen equilibri i seguretat! A mesura que creixi els mobles poden ser més vius i brillants.

 

Mobles per a bebè. Què necessito?


Un consell dels experts és que busquis mobiliari de bebè versàtil i compatible amb la teva casa. Per exemple, existeixen mobles bressol que s'adapten a totes les etapes de creixement i permeten al bebè llibertat de moviments i als pares facilitat a l'hora de canviar-los.


Aquest tipus de mobles per a bebè solen incorporar canviador on podràs llevar-li els bolquers sense amb prou feines esforç. Consisteixen en un bressol convertible amb tot tipus de calaixos i canviador, a més, pot convertir-se en llit una vegada que el bebè creix. D'aquesta forma, estalviaràs espai, temps i diners en realitzar una sola inversió alhora.


I és que el disseny multifuncional ens va a estalviar molts mals de cap gràcies als seus avantatges. El primer de tot és que no és necessari passar hores i hores escollint milers de mobles ja que tot està en una sola peça. Per si no fos poc, els mobles de bebè que inclouen tot en un solen tenir un disseny atractiu i encaixen en qualsevol lloc, sigui un pis gran o petit.


Per si no fos poc, els mobles de bebè multifuncionals s'adapten al bebè a mesura que va creixent i cada element pot tenir diverses funcions i usos. Per exemple, pots llevar el canviador en el cas que tinguis un bany a prop. Una altra opció molt interessant és utilitzar el canviador perquè faci les funcions d'escriptori o calaixera una vegada el teu fill creixi.


El mateix succeeix amb els calaixos ja que poden ser usats per guardar no solament roba, també bolquers, mantetes o el que vulguis.

 

El bressol de bebè, el moble principal


A l'apartat anterior comentàvem els avantatges de comptar amb mobiliari per a bebè funcional, un clar exemple és el moble bressol i els models convertibles. Avui dia molts pares prefereixen escollir un moble bressol que no un bressol de bebè, la raó és que aquest tipus de mobles per a bebè compten amb una gran varietat d'estils i s'adapten a qualsevol butxaca.


Si sou una parella clàssica i us agradaria tenir un bressol esteu de sort, al mercat existeix una gran demanda d'estils i materials. A més, el bé és que podeu personalitzar-la segons el vostre gust i necessitats. Igual que el sofà és el moble estavella d'un saló, el mateix succeeix el mobiliari de bebè i el bressol. I és que un bressol de bebè és el moble principal de l'habitació dels més petits.


El primer de tot és escollir un bressol de bebè còmoda, recorda que el bressol és el lloc on es fabriquen els somnis del més petit de la casa. Per això, hem de seguir una sèrie de normes bàsiques:

  • Fes-te la següent pregunta, quins són les teves necessitats, quin estil t'agrada més, tens molt espai, vols un bressol senzill o convertible. Una vegada has respost a aquestes preguntes és més fàcil l'elecció del mobiliari de bebè.
  • Quina opció t'agrada més llit niu, mini bressol o un bressol convertible?
  • Sou una parella clàssica o moderna? Respondre a aquesta pregunta és fonamental a l'hora d'escollir els  mobles de bebè. Un exemple de bressol modern és en color rosa i terra amb tiradors en blanc i una barana que inclou un matalàs. A més, el conjunt de l'habitació també compta amb una base de canviador, còmoda i prestatgeria per canviar. Això sí, el bressol de bebè és l'element central i només és perquè dormi el teu petit.
  • Amb rodes o sense rodes? Vull comprar tots els mobles o només el bressol de bebè? També pots optar per un moble bressol i unir-lo al llit de matrimoni, d'aquesta forma, una vegada que el petit tingui un parell de mesos podràs portar-ho sense problemes a qualsevol habitació.

 

En el cas que vulguis conèixer més opcions prova a visitar la nostra pàgina web, tenim un ampli catàleg de mobles per a bebè i bressols de tot tipus. Però si primer vols inspirar-te, a Pinterest trobaràs diferents idees sobre com pots decorar la habitació per al teu bebè.


De vosaltres depèn l'elecció! Recorda triar amb estil i funcionalitat, i no t'oblidis que l'arribada d'un bebè succeeix poques vegades i és un moment per gaudir i compartir!